Team


Pino Saccheri - Executive Chef

Ο γνωστός Ιταλός Chef  Pino Saccheri, επιμελείται το φετινό μενού του Keros Seafood Restaurant, με τις μοναδικές γαστρονομικές του ιδέες και με το αναμφισβήτητο ταλέντο του στην μαγειρική, θα σας ταξιδεύψει, σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων. 

Ο Pino Saccheri  γεννήθηκε  στις  2 Δεκεμβρίου 1964 στη Σικελία, σπούδασε στο λύκειο Μαγειρικής Scuola Alberghiera. Η επαγγελματική του πορεία μεγάλη και σημαντική, στο Μιλάνο, στην Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την πρακτική του εξάσκηση από την Σικελία και το Μιλάνο και μετέπειτα στην Νέα Υόρκη. Το 1994 έρχεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. Η πορεία του Chef Pino Saccheri, συνεχίστηκε  με σημαντικές συνεργασίες, σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. 

Βραβευμένος, τρεις φορές με το Βραβείο Michelin, δυο φορές με το Βραβείο Gourmet και από μια φορά με το Βραβείο Gambero Rosso  και το New Time Βραβείο.


Tsamadias Η.  - Head Chef

Ο Χαράλαμπος Τσαμαδίας, είναι ο νέος Chef του εστιατορίου Keros Seafood, στον Άγιο Δημήτριο. Με εμπειρία πολλών ετών στη μεσογειακή, ελληνική γαστρονομία, έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στις καλές πρώτες ύλες, στην άριστη τεχνική και με τελικό στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Chef  Χαράλαμπος, έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα στην κουζίνα του Keros. Το νέο μενού του εστιατορίου βασίζεται στα φρέσκα ψαριά και θαλασσινά και σε συνδυασμό με τις καλές πρώτες ύλες, είναι η επιτομή της υγιεινής και νόστιμης κουζίνας.

Ο Χαράλαμπος Τσαμαδίας γεννήθηκε στη Αθήνα το 1976. Σπουδασε, σε σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα και στην Ιταλία.  Εργάστηκε σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία.


Christou G. - General Manager

Ο Γιώργος Χρηστού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το χώρο εστίασης και του τουρισμού. Σε ηλικία 22 ετών ανοίγει το πρώτο του Restaurant στα Κουφονήσια και μετά από μια πετυχημένη 5ετια, αναλαμβάνει  μαζί με τον αδελφό του Χρήστο Χρήστου το  «Λευτέρης» Restaurant, ένα από τα παλαιότερα και γνωστότερα εστιατόρια στα Κουφονήσια.


Με πολυετή εμπειρία στο management  εστιατορίων και γνωρίζοντα καλά τα μυστικά της ψαροφαγίας, πηρέ την απόφαση να δραστηριοποιηθεί και στην Αθήνα, ανοίγοντας το 2014 το Κέρος Seafood Restaurant, στον Άγιο Δημήτριο.