Team


Λευτέρης Ρούτσης  - Chef de Cuisine

 

Ο Λευτέρης Ρούτσης, είναι ο Chef του εστιατορίου Keros Seafood, στον Άγιο Δημήτριο, που είναι το αδερφάκι του «Λευτέρης» Seaside Restaurant και έπειτα από μια πολύ πετυχημένη σεζόν στην Αθηνά, συνεχίζει μαζί με την ομάδα του στα Κουφονήσια. Με εμπειρία πολλών ετών στο εξωτερικό και σε μεγάλα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας , έχει ως φιλοσοφία τη λιτή κουζίνα, με έμφαση στις καλές πρώτες ύλες, στην άριστη τεχνική και με τελικό στόχο το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ο Chef  Λευτέρης, έρχεται να δώσει μια σύγχρονη νότα και στην κουζίνα του «Λευτέρης» Seaside Restaurant. Το νέο μενού του εστιατορίου βασίζεται στα φρέσκα ψαριά και θαλασσινά και σε συνδυασμό με τις καλές πρώτες ύλες, είναι η επιτομή της υγιεινής και νόστιμης κουζίνας.

Ο Ελευθέριος Ρούτσης σπούδασε, στη le monde, εργάστηκε σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και στο Παρίσι, στο Victoria Paris Restaurant .


Γιώργος Χρήστου - General Manager

 

Ο Γιώργος Χρηστού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το χώρο εστίασης και του τουρισμού. Σε ηλικία 22 ετών ανοίγει το πρώτο του Restaurant στα Κουφονήσια και μετά από μια πετυχημένη 5ετια, αναλαμβάνει  μαζί με τον αδελφό του Χρήστο Χρήστου το  «Λευτέρης» Seaside Restaurant, ένα από τα παλαιότερα και γνωστότερα εστιατόρια στα Κουφονήσια.


Με πολυετή εμπειρία στο management  εστιατορίων και γνωρίζοντα καλά τα μυστικά της ψαροφαγίας, πηρέ την απόφαση να δραστηριοποιηθεί και στην Αθήνα, ανοίγοντας το 2014 το Κέρος Seafood Restaurant, στον Άγιο Δημήτριο.


Λευτέρης Χρήστου -  Restaurant Manager

 

Ο Ελευθέριος Χρήστου ανήκει στην τρίτη γενιά του «Λευτέρης» Restaurant, στα Κουφονήσια και έχοντας μεγαλώσει στις κουζίνες του εστιατορίου του παππού του, μυήθηκε στην τέχνη της μαγειρικής και της εστίασης, μαγειρεύοντας μάλιστα ο ίδιος σε υψηλό επίπεδο.


Το 2015, με την καθοδήγηση του πατέρα του και του θείου του, παρέλαβε τη σκυτάλη και την ευθύνη της συνέχισης του εστιατορίου Κέρος ακολουθώντας την ίδια απαρέγκλιτη φιλοσοφία στην επιλογή των πρώτων υλών, με στόχο να οδηγήσει το Κέρος Restaurant στην κορυφή.


Το 2019 μαζί με το ξάδερφο του,  Ελευθέριο Γιασιμάκο, αναλαμβάνουν το Management του «Λευτέρης»  με στόχο να οδηγήσουν το εστιατόριο σε ένα κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, συνδυάζοντας το άριστο φαγητό με την τέλεια αισθητική του χώρου.